Wij van Whoopzies vinden het enorm belangrijk dat de klant beschermd is, zo hebben wij er ook voor gezorgd dat onze klanten veilig kunnen betalen via onze webshop door middel van een SSL.

Bij Whoopzies kunt u op de volgende manieren betalen: iDeal; PayPal; Overboeking (duurt langer) en via credit card (kan alleen via PayPal).

Op deze manier proberen wij ervoor te zorgen dat u rustig online kunt winkelen, zonder zorgen.

Wat is SSL?

Het is vanzelfsprekend dat wij SSL gebruiken om alle gegevens (adressen, bestelgegevens, betaalgegevens, enz) te beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligt. Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje achter de URL of een groene balk. Ook kunt u een SSL-verbinding eenvoudig herkennen aan de url (https://domein.nl). Wanneer u zich in een beveiligde zone bevindt, verandert het begin van de URL van “http” in “https”, wat betekent dat het SSL-protocol voor de communicatie met de server wordt gebruikt (http = HyperText Transport Protocol; https = HTTP met SSL).

Mocht het zo zijn dat bovenstaande informatie niet klopt bij het afrekenen van uw gekozen artikelen. Stop dan direct en rond de betaling niet af! Maak daarna ook zo spoedig mogelijk een melding bij ons via info@whoopzies.nl.

Leuke weetjes

Dildo (voorwerp)


Twee dildo's

Een zichtbaar opgewonden vrouw maakt vaginaal gebruik van een dildo

Een dildo is een langwerpig voorwerp met een gladde afwerking, meestal in de vorm van een menselijke penis. Dit kan worden gebruikt als seksspeeltje om tot seksuele bevrediging te komen door het in de vagina of anus in te brengen en heen en weer te bewegen. Het is ook een object voor seksueel fetisjisme. In tegenstelling tot de vibrator heeft een dildo geen trilmotor.

Geschiedenis

Dildo's worden al erg lang gebruikt. Over precieze aanduidingen over hoe ver de geschiedenis van de dildo teruggaat bestaat onduidelijkheid, maar er is bewijs dat ze al zeker 2000 jaar gebruikt worden. Een team van Duitse wetenschappers van de Universiteit Tübingen ontdekte in 2005 de fragmenten van een stenen fallus die vermoedelijk ongeveer 28.000 jaar oud is. Deze "'s werelds oudste dildo" genoemde fallus werd gevonden in de Hohle Fels Grotten, nabij Ulm. Ook op antiek Grieks keramiek zijn soms seksuele handelingen met dildo's uitgebeeld en ook bij opgegraven muurschilderingen in bv. Pompeï is dit thema te bewonderen.

Soorten en maten

Een dildo, bevestigd aan een tuigje om de heupen, geschikt om de partner vaginaal of anaal te penetreren is ook wel bekend onder de naam voorbinddildo waarbij de seksuele handeling pegging wordt genoemd.

Er zijn ook dildo's met twee uiteinden die bedoeld zijn voor gelijktijdige penetratie van twee personen of gelijktijdige penetratie van de vagina en anus van een vrouw.

Dildo's zijn er in verschillende maten, variërend van zeer klein tot zeer groot.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

partners

  • Whoopzies B2B
  • Porno-filmpjes
  • Web je cam
  • Chaturbate

GEEN BEZOEK ADRESS

Achterheuvel 96
3701ZK Zeist

info@whoopzies.nl

0031 (0) 850607194
Bellen en Whatsapp

KVK: 60433884
BTW: NL001993930B91
IBAN: NL83KNAB0255343442

Alle bedragen zijn inclusief BTW -