Wij van Whoopzies vinden het enorm belangrijk dat de klant beschermd is, zo hebben wij er ook voor gezorgd dat onze klanten veilig kunnen betalen via onze webshop door middel van een SSL.

Bij Whoopzies kunt u op de volgende manieren betalen: iDeal; PayPal; Overboeking (duurt langer) en via credit card (kan alleen via PayPal).

Op deze manier proberen wij ervoor te zorgen dat u rustig online kunt winkelen, zonder zorgen.

Wat is SSL?

Het is vanzelfsprekend dat wij SSL gebruiken om alle gegevens (adressen, bestelgegevens, betaalgegevens, enz) te beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligt. Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje achter de URL of een groene balk. Ook kunt u een SSL-verbinding eenvoudig herkennen aan de url (https://domein.nl). Wanneer u zich in een beveiligde zone bevindt, verandert het begin van de URL van “http” in “https”, wat betekent dat het SSL-protocol voor de communicatie met de server wordt gebruikt (http = HyperText Transport Protocol; https = HTTP met SSL).

Mocht het zo zijn dat bovenstaande informatie niet klopt bij het afrekenen van uw gekozen artikelen. Stop dan direct en rond de betaling niet af! Maak daarna ook zo spoedig mogelijk een melding bij ons via info@whoopzies.nl.

Leuke weetjes

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

partners

  • Whoopzies B2B
  • Porno-filmpjes
  • Web je cam
  • Chaturbate

GEEN BEZOEK ADRESS

Achterheuvel 96
3701ZK Zeist

info@whoopzies.nl

0031 (0) 850607194
Bellen en Whatsapp

KVK: 60433884
BTW: NL001993930B91
IBAN: NL83KNAB0255343442

Alle bedragen zijn inclusief BTW -

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik voor meer informatie.
Houd er rekening mee dat PostNL het druk heeft en de verzending hierdoor langer kan duren