1.  Bank overschrijding

Wat bankoverschrijving 

is het verplaatsen van tegoed van de ene bankrekening naar de andere in directe opdracht van de verzender. De verzender geeft dus zijn of haar eigen bank opdracht een bedrag over te boeken naar een andere rekening bij dezelfde bank of een andere bank. De overschrijving onderscheidt zich daarmee van een betaling door middel van een cheque (waarbij de betaalopdracht weliswaar van de verzender komt, maar de ontvanger deze opdracht – de cheque – moet inwisselen bij de bank) dan wel een machtiging (in Nederland) of domiciliëring (in België) waarbij het geld in opdracht van de ontvanger wordt overgeboekt na toestemming van de rekeninghouder.

Hier bij wort het artikel pas verstuurt als Whoopzies het geld op de rekking heeft

staan

2.  PayPal

Wat is PayPal?

PayPal heeft meer dan 100 miljoen gebruikers in 202 landen en regio’s. PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.

Is het veilig?

PayPal helpt je creditcardgegevens te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt je financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.

Waarom PayPal?
Betalen of geld overmaken via PayPal is gratis
Gemakkelijk winkelen en betalen door je gegevens op te slaan bij PayPal
PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay

Zodra Whoopzies bericht heeft van PayPal wort uw artikel verzonden

3. Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Onze animatie laat u snel zien wat iDEAL precies is. iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:.

Zodra Whoopzies bericht heeft van ideal wort uw artikel verzonden

4.  Bancontact,

Bancontact/Mister Cash is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten. Door middel van een pincode kan men met deze kaart elektronische betalingen doen in winkels, stations, autowegentol, tankstations, drank- of andere automaten, online (in webshops). Ook kan er geld mee uit de automaat worden gehaald of mobiel mee worden betaald.

Zodra Whoopzies bericht heeft van Bancontact wort uw artikel verzonden

5.  SOFORT Banking:

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.
SOFORT Banking is beschikbaar voor klanten met een rekening in de volgende landen:

Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Italie, Spanje, België, Nederland

Zodra Whoopzies bericht heeft van Sofort wort uw artikel verzonden

6. KBC/CBC-betaalknop

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom. De techniek achter beide betaalknoppen werkt echter exact hetzelfde, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om dit te aan te bieden als één betaalmethode.

Via de KBC/CBC-betaalnop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. De KBC/CBC-betaalkop is een populaire betaalmethode in België, net als Bancontact, creditcard en Belfius Direct Net(tevens een betaalknop).

Zodra Whoopzies bericht heeft van KBC/CBC wort uw artikel verzonden

7. ING Home’Pay

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

Zodra Whoopzies bericht heeft van Ing home pay wort uw artikel verzonden

8. AfterPay

Zorgeloos online winkelen!

Na je keuze voor AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijkenproberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Hieronder leggen we je uit hoe dat werkt. Voor Nederland en België voor afterpay hanteren wij minimale besteli bedrag van 50 euro en der komt 1,00 euro admin kosten bij en u mag maximaal 2500 euro besteden

 bestellen.png     Je ontvangt je bestelling van Whoopzies.
     
   Na ontvangst van je bestelling krijg je binnen enkele dagen een betaaloverzicht per e-mail. Download de AfterPay appvoor de meest actuele status van je betaaloverzicht.
     
  Na ontvangst van je betaaloverzicht heb je 14 dagen om te betalen. Gaat er iets retour? Dan betaal je alleen voor het behouden deel van je bestelling.

Zodra Whoopzies bericht heeft van AfterPay wort uw artikel verzonden

Leuke weetjes

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

partners

  • Whoopzies B2B
  • Porno-filmpjes
  • Web je cam
  • Chaturbate

GEEN BEZOEK ADRESS

Achterheuvel 96
3701ZK Zeist

info@whoopzies.nl

0031 (0) 850607194
Bellen en Whatsapp

KVK: 60433884
BTW: NL001993930B91
IBAN: NL83KNAB0255343442

Alle bedragen zijn inclusief BTW -

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik voor meer informatie.
Houd er rekening mee dat PostNL het druk heeft en de verzending hierdoor langer kan duren